skip to Main Content
0172-533522 info@salon-sensa.nl

Waar staan wij als Team Sensa voor?!

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde, voortdurend bijgeschoolde specialisten. Bij Sensa tref je een breed aanbod met specialisaties die het verschil maken. Je betaalt voor zicht- en voelbaar resultaat, onze prijs-kwaliteitverhouding is dan ook uitstekend.

Wij werken met uiteenlopende merken en producten. Zo zijn wij uiterst flexibel als het gaat om jouw wensen en behoeften. De seizoenen en jouw levensomstandigheden veranderen, wij veranderen in onze behandelingen en advies mee.

Wij zijn alert op ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden in ons vak. Onze denk- en doewijze is no-nonsense en helder. Aangesloten bij brancheorganisaties en als winnaar van twee toonaangevende awards, behoren wij tot de topsalons van Nederland.

Jouw bezoek is een uniek moment voor jezelf. Onze sfeer en ons interieur zijn dan ook verwelkomend, warm en professioneel.

Sensa’s Awards

Sensa heeft twee awards mogen winnen in een relatief korte periode. Oprichtster Femke heeft in 2016 de Beauty Awards gewonnen. In de categorie ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar 2016, regio Midden Nederland’ was zij de winnares! Een bijzondere kroon op het harde werken en de overduidelijke passie die zij heeft voor het vak en haar salon.

Team Sensa groeide en in 2018 wonnen Femke, Demi en Michelle de Cenzaa Huidexpert Team van het jaar 2018 Award. Net als de Beauty Awards is er een jury, mystery guest en een bedrijfspresentatie. Alle disciplines hebben wij succesvol doorlopen. Een leerzaam traject wat ons veel heeft gebracht.

Door deze prachtige prestatie, waar wij ontzettend trots op zijn, staan er nu twee felbegeerde awards bij Sensa!

En in 2022 zijn wij opnieuw tot de top drie van Nederland gekomen in de Beauty Awards, categorie Beste Schoonheidssalon van Nederland! Niet alleen onze vakkennis maar juist de onderneming en het ondernemerschap van Femke zijn hierin beoordeeld. Opnieuw was dit een leerzame avontuur om Sensa naar een nog hoger niveau te tillen.

“IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT!”

– Femke Tersteeg –

Ons Team

Femke Tersteeg

Eigenaresse, Schoonheidsspecialiste & Pedicure

Femke staat aan de voet van het bedrijf. “Na vijf jaar in het vak werkzaam te zijn geweest heb ik in 2012 de stap gezet om Sensa te starten. Met veel passie en liefde is het bedrijf enorm gegroeid, waar ik uiteraard erg trots op ben.” In 2016 heeft Femke de Beauty Award in de categorie ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar, regio Midden Nederland’ ontvangen. Een uitzonderlijke prestatie wat een kroon op haar werk is.

“Om de continuïteit en de kwaliteit te waarborgen ligt mijn focus naast het behandelen van de klanten ook op het management van het bedrijf”.

Michelle Kok

Schoonheidsspecialiste & Pedicure

Michelle is sinds 2017 werkzaam bij Salon Sensa. Zij is een waardevolle teamplayer die breed inzetbaar is binnen het bedrijf. Haar specialisme ligt bij de pedicure behandelingen. Daarnaast is zij erg kundig in het behandelen van verschillende huidbehoeftes.

“Ik vind het heerlijk om mensen een moment voor zichzelf te bieden, even lekker ontspannen, wie wil dat nou niet? Ik ben gedreven in mijn werk en vind het fijn om nieuwe dingen te leren. Samen met mijn klant een resultaat behalen is voor mij ultiem genieten van het werk dat ik doe!”

Lindsay Wiegmans

Schoonheidsspecialiste

Lindsay is vanaf november 2020 werkzaam bij Salon Sensa. Haar passie en grote liefde voor de beauty branche heeft haar na enkele jaren doen terug laten komen bij Sensa. Haar interesse en tevens specialisatie ligt bij de ontspanning en intensieve behandelingen zoals bindweefsel en acne.

“Ik hoop samen met jou de mooiste resultaten te gaan behalen op het gebied van huidverbetering en verzorging! Maar niet te vergeten ook lekker te ontspannen!”

Back To Top