skip to Main Content
0172-533522 info@salon-sensa.nl

Wij hebben onze merken met zorg gekozen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en is een vereiste bij onze producten. Het aanbod van behandelingen, de resultaten en de beleving zijn allemaal door ons onderzocht en getest.
Bij elke huidwens kunnen wij een optimaal huidplan samenstellen met specifieke producten. Bekijk onze merken hieronder of shop de producten in de webshop.

Science

Cenzaa maakt gebruik van natuurlijke werkstofcomplexen die een krachtige en heilzame werking hebben. Het beste uit twee werelden, Science en Nature. Optimale huidverbetering met de beleving van wellness.

Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie combineert. De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. Met de visie Inside & Outside ontwikkelden ze hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten.

Cenzaa maakt gebruik van natuurlijke werkstofcomplexen die een krachtige en heilzame werking hebben. Het optimale van wellness en huidverbetering is daarmee in ieder Cenzaa product bereikt. Gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven komen Body & Mind in balans.

Door de zuurstofdichte afsluiting van de producten blijven de zeer hoge concentratie werkstoffen behouden en dat garandeert de kwaliteit. Door up-to-date kennis en trainingen zijn wij in 2018 Cenzaa Huidexpert Team van het jaar geworden. Ook zijn wij in het bezit van de onderscheidingen: gediplomeerd ‘Wellness Expert’ en ‘Skin Therapist’.

De combinatie van huidverbeterende behandelingen en een ultieme wellnessbeleving maakt Cenzaa onderscheidend.

Internationaal

Maximale resultaten met verminderde huid irritatie. Nobelprijs winnende technologieën. En slimmere exfolicatie met vriendelijke AHA’s en gepatenteerde Vit A formules. Cosmedix geeft resultaten op het hoogste niveau.

De vier hoofdpijlers van Cosmedix zijn: slimmere exfoliatie, skin matrix support, betere botanische ingredienten en de chirale correctie voor productprestatie op het hoogste niveau. Chiral Correction is afkomstig uit de medicijn wereld, en is een revolutionair zuiveringsproces. De meest krachtige ingrediënten uit de natuur te zuiveren in de meest hoge concentraties. Zichtbare hoogwaardige resultaten zonder huid irritatie.

Elke huid is uniek en moet worden verzorgd met de zachtste en effectieve ingrediënten. Daarom is het  product ontworpen om met de huid te werken, niet tegen hen. Hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging de producten leveren echte resultaten zonder harde bijwerkingen.

Wat je op je huid aanbrengt is net zo belangrijk als wat je in je lichaam stopt. Cosmedix is een schone huidverzorging, zijn altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. De formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA.

Liefdevol

Speciaal ontwikkeld voor de kinderhuid. De kwetsbare huid wordt intensief verzorgd. Het product is zonder toevoeging van schadelijke stoffen. Gemaakt met liefde voor de baby- kinderhuid!

Loverock is dé natuurlijke huidverzorging van Nederlandse bodem speciaal voor baby’s en kinderen.

Loverock heeft speciale producten ontwikkeld, die de kwetsbare, droge kinderhuid optimaal beschermen tegen schadelijke invloeden. Wind, kou en zon krijgen geen kans door deze unieke producten. Het beste uit de natuur speciaal ontwikkeld voor én door kinderen in samenwerking met de beste professionals.

Kinderen zijn veel kwetsbaarder dan volwassenen en verdienen extra bescherming. De huid van een kind tot 18 jaar is niet te vergelijken met de huid van een volwassene. De huid is tot ruim vijf keer dunner en droger dan een volwassen huid. De talg producerende klieren zijn nog klein en de productie van huidvetten is beperkt. Daardoor is de huidbarrière nog niet voldoende opgebouwd, waardoor de huid heel gevoelig is voor schadelijke invloeden van buitenaf. Dat uit zich veelal in huidproblemen als berg, schilfers, zeer droge huid, talgbultjes of eczeem.

Loverock is vrij van agressieve synthetische stoffen, siliconen, parabenen, phenoxyethanol, sulfaten, kleurstoffen en minerale oliën.

Een complete hoogwaardige huidverzorgingslijn voor lieve jongens en stoere meisjes!

Back To Top