skip to Main Content
0172-533522 info@salon-sensa.nl

Sensa is genomineerd voor de Beauty Award 2022 in de categorie schoonheidssalon van het jaar.

WAUWWW! We did it! Wat zijn wij trots om onszelf één van de genomineerde te noemen van 2022!

De Beauty Awards is een evenement binnen de professionele schoonheidsbranche. Femke heeft de Award in 2016 al mogen ontvangen voor schoonheidsspecialiste van het jaar. En dit keer doen wij als team mee. Op dit moment behoren wij tot de top 3 van Nederland en op 24 april is de uitreiking. Wij hopen dan de Award in ontvangst te mogen nemen!

Hoe gaat de Beauty Award in zijn werk?
Een deskundige vakjury boog zich de afgelopen maanden over de talloze inzendingen die binnenkwamen voor de verschillende categorieën. Maandag 14 februari zijn de genomineerden bekend gemaakt en wij, Sensa is in de categorie schoonheidssalon van het jaar, klein één van de genomineerden! Alle deelnemers aan de Beauty Award 2022 zijn tijdens de eerste juryronde door de vakjury beoordeeld op verschillende aspecten, zoals ondernemerschap en bedrijfsvoering, marketing en social media, opleidingen en trainingen en vakinhoudelijke kennis. Tijdens deze eerste juryronde is een eerste selectie gemaakt en werden de salons geselecteerd die een bezoek kregen van de ‘Mystery Guest’, die hen onder meer toetste op hun kwaliteit qua behandelingen, service, hygiëne en klantvriendelijkheid. Na deze twee juryronden wordt uiteindelijk de felbegeerde nominatie bepaald. De eindronde bestaat tot slot uit een persoonlijk interview met de verschillende vakjuryleden.

Kijk voor actuele informatie over de speciale uitreikingsavond en de kaartverkoop op www.beauty-award.nl of op www.facebook.com/NLBeautyAward.

Bekijk onze sociale media kanalen of website en mis niks van ons Beauty Award avontuur!

Back To Top