skip to Main Content
0172-533522 info@salon-sensa.nl

Sensa geeft een glimlach cadeau aan mensen met kanker

Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan het lijkt. Positieve aandacht voor je lijf geeft vernieuwd zelfvertrouwen en nieuwe energie. Als je er goed uitziet, voel je jezelf ook beter! Daarom organiseert Look Good Feel Better in de maand februari 2023 voor de zevende keer de landelijke actie ‘Geef een Glimlach Cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis ontspanningsmomenten aan mensen met kanker. 
Deze actie duurt de hele maand februari.

Geef een glimlach cadeau 

Wij van Salon Sensa doet al jaren graag mee met de actie van Look Good Feel Better:  “Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit ontspanningsmoment is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.”

Sensa geeft ontspanningsmomenten cadeau
In de maand februari geeft Sensa 5 mensen met kanker een gratis ontspanningsmoment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl of neem contact op met Salon Sensa www.salon-sensa.nl. Ken jij iemand met kanker? Attendeer hem/haar dan op deze actie en geef een glimlach cadeau.

Over ‘Geef een glimlach cadeau’

De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better en haar partners. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van online workshops en workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

Back To Top