skip to Main Content
0172-533522 info@salon-sensa.nl

Season Skin Rythem & Treatment

De nieuwste lijn van Cenzaa heeft nu ook een speciale behandeling.

Skin Rhythm is een Luxueuze Anti-Aging Skin Product.  Waarom Skin Rhythem? Het is ontwikkeld voor vrouwen die bewust om willen gaan met huidverzorging. Het helpt de tekenen van huidveroudering op een positieve en natuurlijke manier aan te pakken, zonder dagelijkse gewoontes te verstoren.
De producten van Skin Rhythm zijn flexibel en af te stemmen op persoonlijke behoeften en jouw levensstijl, of het nu ochtend, middag of avond is. Samen willen we de huid de best mogelijke verzorging bieden. 

Hoe ziet de Skin Rhythm collectie eruit? De collectie bevat 6 producten die zorgvuldig samengesteld zijn met ingrediënten afgestemd op huidbehoeften voor de dag en/ of de nacht:
Miracle Cleanser – luxueuze reiniger met transformerende formule
Flawless Skin Therapy – 3-in-1 formule: fruitzuurlotion en pre-serum
Magical Moist Drops – serum & dayfluide in één
Iconic Youth Elixer –  nachtserum & masker in één
Melting Scrub Balm – scrub met transformerende formule
Balancing Mood – home & linen & office spray

Met deze heerlijke producten hebben wij ook een op maat gemaakte behandeling samengesteld en is vanaf maart bij Sensa te ervaren. Een vernieuwde stimulerende massage met zowel ontspanning als activerende massage techniek brengt jouw huid in balans en verstevigd tegelijk. Als afsluiting is er een Peel-off mask die de huid de natuurlijke frisse glow teruggeeft.

Back To Top