skip to Main Content
0172-533522 info@salon-sensa.nl

De maand van Cosmedix!

In de maand Maart staat Cosmedix centraal. Sinds augustus zijn wij met dit merk gestart en we hebben al vele mooie resultaten behaald
Voor iedereen die ook kennis wilt maken met de behandelingen van Cosmedix hebben we een leuke actie.

  • Boek een Meet and Treat behandeling met starters kit voor maar €125 euro,-. (normaal €182,-.)
  • Voor wie al bekend is met Cosmedix hebben we een andere gave actie. Bij aankoop van 2 producten krijg je de purity detox scrub cadeau. Deze scrub bevat een milde korrel die ervoor zorgt dat de poriestructuur wordt verfijnt, de huid er egaler uitziet en zachter aanvoelt. 

COSMEDIX

De vier hoofdpijlers van Cosmedix zijn: slimmere exfoliatie, skin matrix support, betere botanische ingredienten en de chirale correctie voor productprestatie op het hoogste niveau. Chiral Correction is afkomstig uit de medicijn wereld, en is een revolutionair zuiveringsproces. De meest krachtige ingrediënten uit de natuur te zuiveren in de meest hoge concentraties. Zichtbare hoogwaardige resultaten zonder huid irritatie.

Elke huid is uniek en moet worden verzorgd met de zachtste en effectieve ingrediënten. Daarom is het  product ontworpen om met de huid te werken, niet tegen hen. Hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging de producten leveren echte resultaten zonder harde bijwerkingen.

Wat je op je huid aanbrengt is net zo belangrijk als wat je in je lichaam stopt. Cosmedix is een schone huidverzorging, zijn altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. De formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA.

Back To Top